ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   24 Σεπτεμβρίου 2020

Με την έναρξη των εγγραφών, μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής https://eregister.it.minedu.gov.gr, του Υπουργείου εισάγοντας  τον 8ψηψιο κωδικό εξετάσεων υποψηφίου και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης (password) που χρησιμοποιήσατε για την εισαγωγή σας  στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Μηχανογραφικού Δελτίου, ο επιτυχών που είναι εγγεγραμμένος από προηγούμενο έτος και σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα δηλώνει τη Σχολή ή το Τμήμα στο οποίο είναι ήδη εγγεγραμμένος και θα αιτείται συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της εν λόγω ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής του Υπουργείου ταυτόχρονα τη διαγραφή του, προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη νέα Σχολή ή στο νέο Τμήμα.

Ακολούθως για τη λήψη πιστοποιητικού διαγραφής από το Τμήμα ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ & ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΤΜΗΜΑ ΔΟΕΠ&ΤΜ  θα πρέπει να ακολουθηθούν τα κάτωθι βήματα:

Α. Θα συμπληρώσετε την επισυναπτόμενη Υπεύθυνη Δήλωση  (ΠΕΡΙ ΟΦΕΙΛΗΣ Η ΜΗ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΡΤΑΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ) βάζοντας ‘Χ’ στο αντίστοιχο πεδίο και θα επιστρέψετε ταχυδρομικά  ότι έχετε από όλα αυτά στη Γραμματεία του Τμήματος  Τηλ: 26210.20890 υπόψη κ. ΦΛΩΡΟΥ). Ταχυδρομική Διεύθυνση: TMHΜΑ ΜΟΥΣΕΙΟΛΟΓΙΑΣ ,  ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ -, Τ.Κ. 27131, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ.
    Στην περίπτωση που δεν έχετε καμία οφειλή από τα παραπάνω, μας αποστέλλεται την υπεύθυνη δήλωση με επικύρωση του γνησίου της υπογραφής σας, συμπληρώνοντας τα πεδία μη οφειλής με ‘Χ’ στο ΜΑΙΛ : museolsecr@upatras.gr.

Β. Ακολούθως όταν λήξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές και μας αποσταλούν οι καταστάσεις των εγγεγραμμένων και διαγραφέντων από το Υπουργείο Παιδείας η Γραμματεία μας θα εκδώσει και θα αποστείλει τα πιστοποιητικά διαγραφής στο αντίστοιχο Τμήμα που επέτυχε ο  διαγραφέντας  από το Τμήμα μας.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 24-09-2020

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ:   Υ.Δ._ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ-2020.2021